Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد تسهیلات کرونایی درباره زمان واریز وام یک میلیونی زنان سرپرست خانوار توضیح داد.

به گزارش قدس آنلاین تسنیم نوشت: حسین میرزایی با اشاره به واریز وام یک میلیون تومانی به حساب  ۲ میلیون و ۲۶۶ هزار و ۲۶۳ سرپرست خانوار یارانه بگیر از صبح امروز اظهار کرد: با احتساب این تعداد، آمار گیرندگان وام به یک میلیونی، ۱۹ میلیون و ۳۸۵ هزار و ۳۰۸ سرپرست خانوار رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: همچنین سرپرستان یارانه‌بگیر که هنوز اقدام به ارسال شماره ملی خود به سامانه ۶۳۶۹ نکرده‌اند همچنان فرصت دارند تا کد ملی خود را به شماره اعلام شده ارسال کنند ضمن اینکه باید دقت شود که فقط شماره ملی ارسال شود و نیازی به سایر مشخصات سرپرست خانوار نیست.

میرزایی گفت: نکته حائز اهمیت این است که خانواده‌ها دقت داشته باشند که فقط از طریق سرشماره v.refah به سرپرست خانوار پیامک داده می‌شود و در ادامه سرپرست خانوار از طریق شماره ۶۳۶۹ کد ملی خود را ارسال می‌کند و در واقع هر سرشماره دیگری مورد تأیید وزارت رفاه نیست و کلاهبرداری است.

سخنگوی ستاد تسهیلات کرونایی همچنین درباره واریز وام به حساب زنان سرپرست خانوار نیز خاطرنشان کرد: اطلاعات این افراد در حال جمع‌آوری است و به زودی به آنها پیامک ارسال خواهد شد و مبلغ وام در نظر گرفته شده برای این افراد واریز می‌شود. بنابراین به هیچ‌وجه مراجعه حضوری پذیرفته نمی‌شود و چنانچه مشکل حساب آنها برطرف شود، حق این افراد برای دریافت تسهیلات محفوظ است.

وی درباره رقم وام زنان سرپرست خانوار گفت: اگر تعداد خانوار این افراد یک نفر باشد، آن فرد یک میلیون تومان را دریافت می‌کند. اگر تعداد ۲ تا سه نفره باشند، ۵۰۰ هزار تومان بیشتر و اگر چهار نفره یا بیشتر باشند یک میلیون تومان دیگر اضافه‌ می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: وام زنان سرپرست خانوار زنان سرپرست خانوار وام یک میلیون تومانی زنان سرپرست خانوار یک میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۵۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: همچنین بهترین زمان تزریق این واکسن برای زنان در سن ۹ تا ۲۶ سالگی و برای مردان ۹ تا ۲۱ سالگی بیان شده است.

دکتر شیما نصراله‌الحسینی افزود: متقاضیان این واکسن می‌توانند با در دست داشتن نسخۀ متخصصین بیماری‌های عفونی یا زنان به واحد امور دارویی مدیریت غذا و دارو مراجعه نمایند و پس از دریافت حواله، به داروخانه‌های مشخص شده جهت خرید و دریافت واکسن مراجعه نمایند.

او گفت: ویروس پاپیلوم انسانی یا HPV، از طریق تماس بین پوست افراد انتقال می‌یابد و معمولا آلودگی در مردان و زنان، علائمی از قبیل سوزش، درد و یا خارش ایجاد نمی‌کند و به همین دلیلی اکثر افراد نسبت به آلودگی خود بی‌اطلاع هستند.

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه افزود: برخی از گونه‌های ویروس می‌توانند منجر به ایجاد زگیل تناسلی و گونه‌های پرخطر عامل ایجاد کننده سرطان دهانه رحم، مقعد و سرطان‌های سر و گردن (خصوصا دهان و حلق) هستند که نیاز به پیشگیری و انجام آزمایش‌های غربال‌گری را ضروری می‌سازد.

دیگر خبرها

  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • سیگار چه تاثیری بر چهره و بدن افراد می گذارد؟