Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الله عبدالملکی در نشست مجازی مشترک با فاطمه قاسم پور، نماینده مجلس شورای اسلامی و رئیس فراکسیون زنان مجلس ضمن بررسی چالش‌های اشتغال زنان سرپرست خانوار افزود: بخش قابل زیادی از فعالیت‌های اشتغال‌زایی کمیته امداد منحصر به بانوان است که حدود نیمی از جامعه تحت پوشش این نهاد را تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به راهبردهای کمیته امداد در برنامه اشتغال گفت: به طور کلی کمیته امداد سه راهبرد در ایجاد اشتغال دارد که شامل بهبود فضای اشتغال کشور، توسعه همکاری فعالان کسب و کار و تکمیل زنجیره‌های ارزش ویژه است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد اعتبارات اشتغال مددجویان کمیته امداد را ناکافی دانست و خاطرنشان کرد: باوجود اینکه یک سوم کل بیکاران کشور مخاطب کمیته امداد هستند، متأسفانه منابع مالی کافی برای ایجاد اشتغال به این نهاد اختصاص نیافته است.

عبدالملکی خاطرنشان کرد: سال گذشته تنها نیم درصد از منابع بانکی کشور، یعنی ۴۷۱۰ میلیارد تومان، از منابع بانکی در اختیار کمیته امداد قرار گرفته است.

وی با تشریح نظام راهبری شغلی به عنوان یکی از راهبردهای کمیته امداد در ایجاد اشتغال، گفت: در حال حاضر ۱۵۰۰ راهبر شغلی با کمیته امداد همکاری می‌کنند. با جذب ۲۰ هزار راهبر که ظرفیت ایجاد ۸۰۰ تا ۹۰۰ هزار شغل را دارند می‌توان مشکل اشتغال محرومان را به طور کامل حل کرد.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با اشاره به درآمد ۹۶۰۰ میلیاردی حاصل از طرح‌های اشتغال تحت نظارت مددجویان در سال گذشته، تاکید کرد: درآمد حاصل از شغل‌های ایجاد شده توسط کمیته امداد ۳۰ درصد بیشتر از مستمری سالانه تمام مددجویان بوده است.

وی با اشاره به نیاز مددجویان به تأمین ضامن برای دریافت تسهیلات بانکی گفت: درخواست کمیته امداد از بانک مرکزی و شبکه بانکی و مجلس شورای اسلامی تسهیل تضامین بانکی خصوصاً برای زنان سرپرست خانوار است.

عبدالملکی به راه‌اندازی صندوق ضمانت وام اشتغال مددجویان با اولویت زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و ادامه داد: با کمک مجلس شورای اسلامی و جذب بودجه کافی، این صندوق ظرفیت صدور ضمانت برای وام‌های اشتغال به ارزش شش هزار میلیارد تومان را پیدا خواهد کرد.

فاطمه قاسم پور، رئیس فراکسیون زنان مجلس نیز در ادامه این نشست مجازی با تاکید بر ضرورت توجه به زنان سرپرست خانوار و چالش‌های این خانواده‌ها گفت: متأسفانه به مساله زنان سرپرست خانوار به صورت جزیره‌ای پرداخته شده است. در کنار ایجاد اشتغال باید به زیست بوم‌های فرهنگی، اجتماعی، اقلیمی، اقتضائات سنی، چالش‌های عاطفی و حفظ عزت نفس و کرامت انسانی آنها توجه ویژه داشت.

وی افزود: با در نظر گرفتن ویژگی‌های فردی این زنان و افزایش سواد و آگاهی آنها، تشویق این زنان به ازدواج دوباره و توانمندسازی سایر افراد خانواده در کنار آنها می‌تواند در بهبود شرایط کمک شایانی کند.

وی اظهار کرد: متأسفانه در برخی موارد زنان سرپرست خانوار تبدیل به کارگران ارزان‌قیمت شده‌اند. توانمندسازی زنان سرپرست خانوار به معنی ارتقای سطح اقتصادی خانواده و خروج آنها از وضعیت فعلی شأن است

کد خبر 5071834 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: کمیته امداد امام خمینی اشتغال مددجویان ویروس کرونا شهرداری تهران مواد مخدر وزارت آموزش و پرورش سازمان تامین اجتماعی قوه قضاییه گردشگری کشف مواد مخدر شورای شهر تهران وضعیت راهها تصادفات رانندگی شهر تهران صنایع دستی کمیته امداد امام خمینی زنان سرپرست خانوار ایجاد اشتغال کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۹۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 رشد ۴۶ درصدی جمع‌آوری زکات فطره و کفاره در نطنز 

ایسنا/اصفهان رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) نطنز گفت: میزان زکات فطره و کفاره در شهرستان نطنز نسبت به سال قبل ۴۶ درصد رشد داشته است.

مهدی مزرعه خطیری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال فطریه و کفارات در عید فطر امسال و چند روز بعد از آن جذب شد که این مبلغ نسبت به سال گذشته رشد ۴۶درصدی داشته است.

وی افزود: با همکاری صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت، کفارات جمع‌آوری‌شده بلافاصله به‌حساب قرض‌الحسنه امداد مددجویان نزد بانک ملی واریز شد که فقط قادر به تهیه نان در نانوایی‌های دولتی هستند تا ضمن حفظ شان مددجویان، الزامات شرعی مصرف کفارات نیز رعایت شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) نطنز با بیان اینکه وجوه فطریه جمع‌آوری‌شده در امور درمانی، بیماران صعب‌العلاج، جهیزیه، امور تحصیلی دانش‌آموزان، لوازم ضروری نیازمندان ساکن شهرستان با هم‌افزایی امداد هزینه خواهد شد، گفت: کمیته امداد درعین‌حال که وظیفه خود می‌داند شان و آبروی مددجویان را حفظ کند، موظف است از وجوهات شرعی مردم متدین نیز صیانت کند.

مزرعه خطیری تصریح کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) همچنان آماده دریافت وجوه شرعی مردم اعم از فطریه و کفارات و نذورات آنها است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  •  رشد ۴۶ درصدی جمع‌آوری زکات فطره و کفاره در نطنز 
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند