Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، هنر در هر زمینه که باشد جایگاه ویژه خودش را دارد و افراد زیادی هستند زمانی که استعداد خود را کشف می‌کنند برای شکوفاشدن آن تلاش می‌کنند و در این راه از هیچ کوششی دریغ نکرده و هزینه می‌کنند تا بتوانند به قله‌های موفقیت در آن رشته دست یابند.

خوشبختانه طی این سال‌ها علاوه بر آموزشگاه‌های خصوصی خیاطی، در مدارس هم رشته‌ خیاطی و رشته‌های مرتبط با آن از جمله طراحی و دوخت و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..هم تدریس می‌شود و دانش‌آموزان به‌صورت اصولی این هنر را می‌آموزند.

فارغ‌التحصیلان رشته خیاطی افراد موفقی هستند که با داشتن هنرشان منتظر نمی‌مانند که شغلی برایشان پیدا شود بلکه از قبل هنری که دارند چه خانگی و چه در کارگاه‌های تولیدی و حتی کارخانه‌های تولیدی بزرگ درآمد کسب می‌کنند، حتی افرادی هم که دارای این هنر هستند، به نوعی در تهیه و تولید لباس خود و افراد خانواده خودکفا هستند.

در همین زمینه با نسیم محمدی بانویی که آموزش خیاطی را در مدرسه فراگرفته و اکنون یک تولیدکننده موفق است، گفت‌وگویی انجام دادیم.

محمدی اظهار داشت: 31 سال سن دارم و رشته تحصیلی من طراحی لباس است. سال 84 دیپلم گرفتم و الان مشغول به کار خیاطی هستم. انواع لباس‌ها را ازجمله مانتو، شلوار، شومیز، لباس مجلسی، مانتو مزونی، لباس شب، لباس عروس و...را می‌دوزم.قصد گسترش کارگاه و حمایت از زنان زیرپوشش کمیته امداد را دارم

او در هیچ یک از کارگاه‌های خیاطی و تولیدی لباس تا الان کار نکرده و فقط با مزون‌ها همکاری دارد و خودش به تنها در کارگاهش کار می‌کند.

محمدی در خصوص گسترش کارگاهش هم می‌گوید: می‌خواهم کارگاهم بزرگتر شود و بتوانم خانم‌های تحت پوشش کمیته امداد را به کار بگیرم. ان‌شاءالله به یاری خداوند بتوانم کارم را  گسترش بدهم و بتوانم به جز رفسنجان تولیداتم را در شهرهای دیگر هم معرفی و به فروش برسانم.

 

 این بانوی خیاط اضافه می‌کند: در حال حاضر مغازه‌ام را  به دو قسمت تقسیم کرده‌ام، در یک قسمت تولید و در قسمت دیگر فروش انجام می‌دهم و باچند فروشگاه و مزون خانگی کار می‌کنم.

کمیته امداد خیلی به من کمک کرد

 اما محمدی، راز موفقیتش را اینگونه عنوان می‌کند: کمیته امداد رفسنجان خیلی به من کمک کرد. از جمله اینکه مبلغ30 میلیون تومان وام اشتغال‌زایی دادند و به بانک توسعه تعاون هم معرفی کردند و آنجا هم مبلغ 50 میلیون تومان وام اشتغال‌زایی گرفتم.همچنین توسط کمیته امداد به صنف معرفی شدم تا نسبت به تخفیف در جواز کسب همکاری کنند که این همکاری خیلی خوب بود و خدا را شکر می‌کنم که حمایت شدم.

در صورت خودکفایی و سبک‌شدن وام‌ها از زیرپوشش خارج می‌شوم

این بانوی خیاط جوان برای آینده‌اش هم برنامه‌هایی دارد که آنها را توضیح می‌دهد: امیدوارم به خودکفایی کامل برسم و اقساط وامم سبک‌ شوند و درآمدم بیشتر شود چون در حال حاضر درآمدم فقط صرف پرداخت اقساط وام‌ها، اجاره منزل و کارگاهم می‌شود، اما قصد دارم پس از پایان وام‌ها و رسیدن به وضعیت مطلوب از زیر پوشش خارج شوم تا افراد نیازمند دیگری بتوانند از این فرصت استفاده کنند.

محمدی خاطرنشان کرد: حمایت‌های کمیته امداد موجب می‌شود امثال من بتوانند با وجود سختی‌ها و گرفتاری‌هایی که یک زن سرپرست خانوار دارد، راه روشنی پیدا کنند و روی پای خود بایستند، اغراق نیست اما خدا می‌داند کمیته امداد مانند یک بازوی توانمند برای ما محسوب می‌شود.

کارگاه خیاط جوان ما کمبودهایی هم دارد که او در این خصوص می‌گوید: ان‌شاءالله با درآمدی که کسب می‌کنم و حمایت بیشتر چرخ سردوز صنعتی، چرخ راسته‌دوز و چرخ جادکمه که نیازهای اساسی‌ست را تهیه خواهم کرد.

محمدی در پایان از زحمات پرسنل کمیته امداد رفسنجان به‌ویژه خانم رفیعی که مددکارش بوده، قدردانی کرد.

گفت‌وگو از: زهرا بمی‌نژاد

انتهای پیام/80016/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: کمیته امداد کارگاه خیاطی تولیدی رفسنجان کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۷۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ۶۴۴۰ معلم کرمانی از ایتام کمیته امداد

 

     به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان مدیرکل کمیته امداد استان کرمان گفت معلمان علاوه بر تعلیم و تعلم، آموزگار مهرورزی نیز هستند ومعلمان و اقشار مختلف برای شرکت در طرح اکرام ایتام و محسنین می‌توانند از طریق ارسال عدد یک به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۳۳۳۳ یا مراجعه به سایت اکرام به نشانی ekram. emdad. irحمایت مادی و معنوی ایتام تحت حمایت کمیته امداد استان کرمان را بر عهده بگیرند.

عسکری نژاد افزود: ۲۷ هزار و ۵۴۸ فرزند یتیم و محسنین تحت حمایت کمیته امداد استان کرمان قرار دارند که ۴۴۱ نفر از این ایتام فاقد حامی و نیازمند حمایت خیران هستند.

 

دیگر خبرها

  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • مارک‌های  پرفروش‌ چرخ خیاطی خانگی در ایران را بشناسید
  • معلم بیرجندی با ۱۱ فرزند معنوی
  • حمایت ۶۴۴۰ معلم کرمانی از ایتام کمیته امداد
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند